Kapcsolatfelvétel
LAPKÉSZÍTŐ
profi weblapkészítés mellébeszélés nélkül

Mennyibe kerül?

mini csomag
ha csak pár oldalas weblap kell 

normál csomag
ha összetett funckiójú weboldal kell

bruttó 5.700,-Ft. / negyedév bruttó 10.500,-Ft. / negyedév
bruttó 19.000,-Ft / 1 év bruttó 38.000,-Ft. / 1 év
Admin felület,
amivel szerkesztheti és üzemeltetheti a weboldalát.
Admin felület,
amivel szerkesztheti és üzemeltetheti a weboldalát.
Kinézet szerkesztő, 1 db. kinézet Kinézet szerkesztő, 10 db. kinézet
12 db. menüpont 500 db. menüpont
25MB tárhely (mire elég?) 500 MB tárhely (mire elég?)
Vendégkönyv Vendégkönyv
Képgalériák Képgalériák
Hírlevél rendszer
(1,-Ft / levél kiküldés)
Hírlevél rendszer évi 5.000 levél kiküldéssel
(nagyobb mennyiség esetén egyedi megállapodás)
 - 5 db. szerkeszthető adatbekérő űrlap
 -

Több nyelvi verzió támogatása
(az első nyelv esetén + az alapdíj 50%-a,
minden további nyelv + az alapdíj 25%-a)

 - További rendelhető modulok:
Webáruház, Fórum, Kérdőív

ZSV

Változások a Zsibvásáron

Meg lehet adni kezdeti és lejárati időt a cikkeknél
Helységnév / kerület megadása
Képek feltöltése
Szállítási sablonok
Átalakult a cserebere!
Hogyan kezdeményezhetek cserét?
Változott hogy mikor lehet egy cikket módosítani

Meg lehet adni kezdeti és lejárati időt a cikkeknél

Indítás: Az új termék feltöltésénél az aukció azonnal indul. De lehetőség van egy ettől eltérő időpontot is megadni (30 napon belül).

Lejárat: Beállítható, hogy az indulástól számított hány nap múlva járjon le a termék. De ettől eltérően akár egy fix időpont is megadható (az aukció nem lehet 30 napnál hosszabb).

Helységnév / kerület megadása

Lehetőség van már az eladásra kínált cikknek megadni a helységnevet vagy Budapest esetén kerületet beállítani, így később kiterjesztjük a szűkebb területre történő keresést is.

Képek feltöltése

A fényképek feltöltése az "Eladás" funkciót elindítva a "Termék Adatok" oldalon lehetséges.

A "Válassza ki a képeket" gombot megnyomva indítjuk el a funkciót. Akár több képet is ki lehet egyszerre választani. Nem szükséges előre átméretezni a fényképeket. Kiválaszthatjuk közvetlenül a fényképezőgépből letöltött képeket.

Összesen 4 képet lehet feltölteni egy termékhez.

Meghatározhatjuk, hogy melyik képet lássák a vásárlók első képnek. Minden kép alatt van egy "elsődleges" elnevezésű gomb, ezzel lehet beállítani melyik legyen az első kép.

Régi képfeltöltő

Ha nem választunk képet az adatlapon, akkor a "Mentés" gomb után a régi képfeltöltő funkció jelenik meg. Ez egy kicsit lassabban működik. A képeket egyenként kell feltölteni. A kiválasztott képek mérete nem haladhatja meg a 3 Mb-ot.

Szállítási sablonok

A termék feltöltésénél a szállítás résznél létre kell hoznunk egy új szállítási sablont, vagy ki kell választanunk egy korábban létrehozottat.

Szállítási sablont úgy hozhatunk létre, hogy kiválasztunk egy szállítási módot és kitöltjük a hozzá tartozó költségeket. Egy szállítási sablonhoz több szállítási mód is tartozhat. Ilyenkor a "Még egy szállítási mód" gomb megnyomásával új szállítási módot állíthatunk be.

Minden sablonhoz beállíthatunk egy szöveges leírást. Ez az egész sablonra fog vonatkozni.

A szállítási sablonoknak nevet kell adnunk. Később ezzel a névvel tudunk hivatkozni a sablonra egy új termék feltöltésénél.

Az elkelt, vagy licitálás alatt levő cikkek szállítási feltételei nem változtathatóak

Szállítási sablonok kezelése

A szállítási sablonokat a "Saját oldal/Beállítások/szállítási sablonok" menüpontból is elérhetjük.

Itt módosíthatóak a meglévő sablonok (például a postai árak megváltozásánál). A sablon változásai az összes cikknél megjelennek, ami a módosított szállítási sablont használja.

Új sablonokat vehetünk fel.

Valamint alkalmazhatjuk valamelyik sablont az összes cikkünkre. Ez a funkció akkor hasznos, ha a cikkeink még a régi szállítási sablon előtti rendszerben lettek létrehozva. Ezt a funkciót használjuk körültekintéssel.

Átalakult a cserebere!

A zsibvásáron nem csak eladni/vásárolni lehet, hanem elcserélni a már megunt tárgyakat más birtokában levő tárgyakra.

Nem kell mást tenni, mint egy fix áron meghirdetett termékünknél megjelöljük a "Cserét is elfogad" opciót, amivel a többi felhasználó számára jelezzük, hogy az adott termékünkre tehetnek csere-ajánlatot.

A csere lebonyolítása

Ha egyik termékére érkezik egy csere-ajánlat, a rendszer küld egy értesítő levelet. Ekkor Ön dönthet a csereajánlat elfogadásáról, visszautasításáról, vagy egy módosított csereajánlat elküldéséről, amit a másik félnek kell elfogadnia.

Ha a csere-ajánlat elfogadásra kerül, a rendszer elküldi a másik fél adatait és kezdődhet a csere tényleges lebonyolítása.

Hogyan kezdeményezhetek cserét?

Cserélni olyan fix áras termékeket lehet, amelyekre a termék tulajdonosa megjelölte a "Cserét is elfogad" pipát. A cserélhető termékek adatlapján megjelenik egy kék "Cseréljen!" gomb.

Nyomja meg a "Cseréljen!" gombot egy új csere-ajánlat létrehozásához! Ekkor feljön egy oldal, amin válogatnia kell az Ön fix áras termékeiből, amit cserealapkánt felajánl, másik oldalon megjelenik az a termék, aminek a csere gombját megnyomta.

Ha a "mérleg" két serpenyőjében megfelelőnek találja az értékeket, küldje el a csereajánlatát. Ekkor nincs más hátra, mint megvárni a másik fél döntését, hogy elfogadja-e az Ön ajánlatát.

Változott hogy mikor lehet egy cikket módosítani

Amíg a cikkre nem érkezett ajánlat, bármilyen változtatás végrehajtható az adatokban.

Ajánlat tétel után (licitálás, fix áras vásárlás) a cikkek csak korlátozottan módosíthatók a későbbi vita elkerülése érdekében:

  • A részletes leíráshoz kiegészítést lehet hozzáfűzni, amiről a rendszer egy automatikus értesítést küld a vevőknek. A kiegészítés szövege az eredeti szöveg alá kerül, láthatóan elválasztva az eredeti leírástól. (a kiegészítés írásakor egy jelölőnégyzet segítségével lehet megadni, hogy megújítás esetén az új csatolmány része legyen-e leírásnak)
  • Aukció esetén, ha érkezett legalább egy ajánlat a cikkre, csak a licitlépcsőt és minimálár láthatóságát lehet szabályozni.
  • Fixáras cikk esetén csak a cikk ára és darabszáma írható át, de a módosítás nem befolyásolja a korábbi vásárlásokat több darabos árukészlet esetén, azaz a vevő mindig az aktuális árat,- amin leütötte a terméket- köteles kifizetni.

Mindkét cikk-típusra igaz, ha érkezett legalább egy ajánlat, fotókat nem lehet feltölteni illetve törölni.

 

Sok a változás?
A Kapcsolat menüpontban később is megtalálja ezeket a leírásokat.